póthaj fonáshoz
Póthaj fonáshoz

Ezek a termékek nem csupán a fodrászoknak elérhetőek. Nagyon sok póthaj fonáshoz is vásárolható az ekszerem.hu oldalról, ahonnan bárki megrendelheti otthoni felhasználásra is.

Azonban, ha hibátlan végeredményt szeretne az ember, érdemes mégis felkeresni egy hozzáértő személyt. Legyen szó fonatokról, kimondottan afro stílusú hajkoronáról, egy nagy adag póthaj fel tudja dobni a frizurát. Manapság már a szivárvány szinte minden színében elérhetőek hajak. Van köztük ombre, vagyis színátmenetes típus is. A weboldal minőségi, szintetikus műhajakat kínál, amelyeket nemcsak hosszabbításra használnak. Az előbbiekhez talán inkább a természetesebb, barna, szőke passzolhat, de a feltűnőbb változatot kedvelők is válogathatnak kedvükre. Csavart vagy sima fazon is elérhető.

Egyre többen választják a levendulát és a szürkét. A fesztiválszezonnal megnövekedhet a kereslet ezekre a termékekre is, így érdemes rájuk minél előbb lecsapni! Minőségi póthaj fonáshoz már 2390 Forinttól is kapható, vagyis nem terheli meg a pénztárcát.