gazdabolt
gazdabolt

A mezőgazdaság egy hatalmas, szerteágazó terület. Gazdabolt legyen a talpán, amelyik ki tudja szolgálni a felmerülő igényeket! Az állattenyésztést nem számítva, a növénytermesztésre koncentrálva is rengeteg igénynek meg kell felelni. Gazdaboltunk büszke a majdnem fél évszázados tapasztalatára.

Főként vetőmagok és növényvédő szerek területén jeleskedünk, de az, hogy ennyi év távlatában is a vásárlók fókuszában tudunk maradni, az a változó igények követésének és kielégítésének tudható be. Több üzlettel állunk a vásárlóink rendelkezésére, amelyek mindegyike különböző célközönségnek szól. A mezőgazdasági feladatok elvégzéséhez szükséges termékeken kívül, a házkörüli munkákhoz és barkácsoláshoz szükséges szerszámokat, szerszámgépeket is forgalmazunk, belvárosi üzletünket pedig a vesszőből font árukínálat teszi kivételessé, amivel jól beillik a környezetében lévő ajándékboltok sorába.

A gazdabolt webáruházzal is rendelkezik, ami még szélesebb áruválasztékot tesz lehetővé a vevőinknek és természetesen minden kérdés előtt nyitottan állunk, akár személyesen, akár e-mail-ben fordul hozzánk a kedves vásárló.