Plüss nyúl

A szülők gyakran nem is tudják, hogy mivel foglalhatnák le a gyermekeiket, főleg abban az évszakban, amikor nem igazán lehet szabadtéri programokat szervezni.

A hideg téli estéken vagy az őszi esős napokon kitűnő alternatíva a bábjáték, mert ezzel sokáig képes eljátszani a kicsi. Egy kedves és aranyos plüss nyúl remek játékszer, amit nagyon könnyű mozgatni a kicsi kezeknek, mert a mérete illik a gyermekkezekhez, úgyhogy a felhőtlen, boldog játszadozás biztosított általa. A csemeték kedvelik a szerepléseket, így a plüss nyúl segítségével édes kis kitalált történetet adhatnak elő a tisztelt „publikumnak”, vagyis a szüleiknek, nagyszüleiknek.

Ehhez a szórakozáshoz pusztán egy aranyos plüss nyúl megvétele szükséges. Ezt szülőként megteheti a cleverpuppets.hu webáruházban, ahol rengeteg aranyos állatbáb vásárolható meg. Szerezzen örömet a csemetéjének, illetve magának és a család többi tagjának is egy ilyen ajándékkal, hiszen meglátja, hogy mindnyájan remekül fognak szórakozni! Legideálisabb, ha a széles választékból a plüss nyúl kerül megvételre, ugyanis a tapsikat mindenki kedveli.