őrzött betegszállítás Budapesten
Őrzött betegszállítás Budapesten

Sajnos a magyar egészségügy borzalmasan le van terhelve. Ez a leterheltség azt eredményezte, hogy az állami mentőszolgálat 2007-től már nem köteles a betegszállítást is elvégezni, csak és kizárólag indokolt esetben. Az őrzött betegszállítás Budapesten természetesen nem lehetetlen, csupán azt kell kiderítenünk, kik számítanak megbízhatónak a témában.

Nos, megspóroljuk az internetes kutatómunkával töltött perceket és eláruljuk: az Ambu-Life minden tekintetben tökéletes választásnak bizonyul! A vállalkozás professzionális munkatársakkal dolgozik, legyen szó az adott mentőautó sofőrjéről vagy az ülő-, illetve fekvőbeteg mellett lévő ápoló személyről. Az Ambu-Life minden tekintetben a páciensek javát szolgálja és még az ügyintézés terhét is leveszi a betegek válláról.

Az őrzött betegszállítás Budapesten személyre szabott, költséghatékony árakkal operál, amelyeket nagyrészt a földrajzi körülmények alakítanak. A részletekért forduljunk bátran a csapathoz, akik természetesen az ünnepnapok alatt is elérhetőek.