strandszezon
Reklámajándék strandszezonban

Tavasszal még alig kukucskált ki a felhők mögül a Nap, amikor már mindenhonnan ránk zúdították a intelmet, hogy hamarosan beköszönt a nyár. Már áprilisban figyelmeztettek minket, hogy a strandszezon korábban indulhat és itt az ideje, hogy felkészüljünk rá.

Mégis a szabadtéri fürdőhelyeken az igazi inváziót az iskolai szünet első napja jelenti. Nem létezhet nyár strandszezon nélkül és mit sem ér a pancsolás a családunk kedvenc holmija nélkül, amiket a kedvükért görnyedt háttal cipelünk.

Ezek a használati tárgyak már felbukkantak a reklámpiacon is, tehát érdemes kihasználnunk a reklámajándék területét. Már a strandszezon kezdete előtt helyénvaló több pénzt rászánni egy-egy jó minőségű darabra, hiszen ezzel megadjuk az esélyt arra, hogy valakinek igen kedves lesz az a bizonyos tárgy.

A vízálló tokok, az emblémázható törölközők ugyanannyira népszerűek, mint a felfújható strandeszközök vagy a sportos kiegészítők. Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy a hidegebb napokon a tőlünk kapott reklámajándékok idézhetik majd fel az emberekben a strandszezon életérzést.