autó állapotfelmérés ára
Autó állapotfelmérés ára

Bizonyára tisztában van vele, hogy amikor másodkézből szeretne gépkocsit vásárolni, akkor azt előzetesen nem árt egy szakemberrel átnézetni, máskülönben könnyen pórul járhat, sok pénzt veszíthet egy rossz üzleten. Az autó állapotfelmérés ára aprópénz a vásárlási árhoz képest, így semmiképp sem éri meg szűkmarkúnak lenni.

A költségekbe a kiszállási díj is beletartozik, hiszen Önnek nem szükséges személyen megjelenni nálunk, hanem csak telefonon vagy írásban tudtunkra kell adnia, hol van a kiszemelt gépkocsi, mi pedig megvizsgáljuk, majd részletes jelentéssel jelentkezünk. Az autó állapotfelmérés ára mindössze 1 százalékát teszi ki a jármű vételárának.

Ne ezen akarjon spórolni! Bizonyára már számtalan olyan esetről hallott, amikor rosszul sült el egy használt autó megvétele. Az autó állapotfelmérés ára nem kidobott pénz! Fő a biztonság és a magabiztosság. Miután átnézette velünk, nyugodtan rábólinthat az eladó ajánlatára, illetve miután fényt derítettünk a kisebb hiányosságokra, bátrabban és magabiztosabban alkudhat.