Üvegezés

Néha egy labda eltéved, vagy csak a huzat teszi a dolgát. Persze ilyen esetekben, amikor az üvegcserére gondol az ember, nem kellemes az érzés, hiszen egy újabb váratlan kiadást kell bekalkulálni a családi költségvetésbe.

Akinek van lakásbiztosítása, és az üvegkár is szerepel a biztosított tételek között, annak csak rövid időre kell saját zsebből finanszíroznia a költséget. A biztosítók ugyanis elfogadják a számlánkat. Nagyobb viharok után nálunk is égnek a telefonok, de igyekszünk mielőbb teljesíteni a rendeléseket.

Ahol szükség van rá, a helyszínen is javítunk, hiszen a beépített felületeket csak így lehet cserélni. Amikor megoldható, akkor telephelyünkre hozzák a törött ablakokat vagy ajtókat, és itt végezzük el a cserét.

Minden csak megbeszélés kérdése. Hogy könnyítsük a munkát, és gyorsítsuk a folyamatot, a weboldalunkon elhelyeztük az általunk használt üvegmintákat. Innen letölthetőek, és a rendeléskor már mindenki tudja, hogy milyen konkrét modellt szeretne. Ha kérdése adódna, az elérhetőségeken felteheti.