Natúr kozmetikumok

A problémás bőrrel küszködők bizonyára ismerik azt a helyzetet, amikor egy-egy újabb szer kipróbálása után mérsékelt vagy semmilyen pozitív hatást nem tapasztalnak. Az ilyen tapasztalatok után sokan bízzák problémájukat a natúr kozmetikumok csodás erejére. A pikkelysömör gyógyíthatatlan betegség, azonban a rendkívül kellemetlen tüneteket kordában lehet tartani a megfelelő készítménnyel.

Az orvosok általában a számos mellékhatásokkal járó szteroidos krémeket vetik be, azonban ezek csak ideig-óráig szüntetik meg a panaszokat. A natúr kozmetikumok hozzáértői tudják, hogy van ennek a makacs tünet-együttesnek természetes gyógymódja is.

A L’Amia Natura termékek készítője 20 éves szépségiparban szerzett tapasztalata révén, erre a betegségre is tud kiváló vegyszermentes termékekkel szolgálni. A finomítatlan bio shea vaj vagy az iszapos Himalaya sószappan megnyugtatja a gyulladt bőrt, miközben kiválóan regenerálja azt. A natúr kozmetikumok nemcsak a pikkelysömört kezelik hatásosan, hanem a pattanásokat és az ekcémát is.