multi klíma akció
Multi klíma akció

Amennyiben már előre félünk a nyári kánikuláktól, akkor akár már most beújíthatunk az otthonunkban egy légkondicionáló berendezés megvásárlásával. Az rcoolklima.hu webáruházban szinte folyamatosan multi klíma akció van érvényben, amit érdemes lehet kihasználni. A multi-split inverteres klíma előnye, hogy nem nagy a helyigénye, esztétikusan mutat, akárhová is szereltetjük fel, valamint igen gazdaságosan hasznosítják a villamos energiát is.

Oldalfali, mennyezeti, kazettás és légcsatornás készülékek közül is válogathatunk, a multi klíma akció mindegyikre vonatkozik. Akkor járhatunk jól, ha a leárazást még idejében kihasználjuk, mivel a webshop fenntartja a jogot arra, hogy bármikor megszüntesse a kedvezményt.

A multi klíma akció árai fel vannak tüntetve a honlapon. Vásárlás előtt mindenképpen ajánlatos az online bolt ügyfélszolgálati munkatársaival is felvenni a kapcsolatot, akik szakértői tanácsokkal tudnak ellátni bennünket. Az elérhetőségeket a weboldalon találjuk, sőt, elektronikus levélküldés esetén is gyors válaszadásra számíthatunk.