kollagén fényterápia
Kollagén fényterápia

Csökkenni kezd a test kollagén termelődése 25 éves kor után, majd tovább lassul és 50-60 éves korra teljesen leállhat, ekkor a kapilláris erek megduzzadnak, gátolják a bőrt az ideális vízmennyiség és tápanyagok megtartásában.

Ennek nyomán egyre több ránc jelenik meg az arcon, a szemek körül, viszont a kollagén fényterápia lassíthatja a folyamatot, ugyanis ennek a hatására visszaépülnek a kollagén rostok, így feszesedik a bőr- és a kötőszövet, javul a víz- és az oxigénfelvétel.

Ugyanakkor a gyulladások is csökkennek, a bőr pedig visszanyeri a rugalmasságát és a vízmegkötő képességét. A kollagén fényterápia eredményeképpen megerősödnek az erek is, felgyorsul a bőr természetes regenerálódása a jobb vérellátás következtében.

Halványulnak a szemek és az ajak körüli ráncok, a szem alatti táskák pedig teljesen megszűnhetnek. A kollagén fényterápia felől és ennek áldásos hatásairól minden további információt meg lehet találni az infraslimx.hu weboldalon. Érdemes tájékozódni, mert nagyon zavaróak a ráncok az arcon, ha pedig el akarjuk tüntetni ezeket, van rá mód.

De hiába nem látszanak a ráncok a kezelésnek köszönhetően, mégsem érezzük jól magunkat a bőrünkben, hogyha többletsúly van rajtunk. Csodás alakformálásra nyújt lehetőséget a Hypoxi Trainer, amivel jelentősen emelhető a testedzés hatása. Zárt vákuumtérben végzett testmozgás jelenti ennek a gépezetnek az újítását, így kiegészíthető a kardió edzés a vákuummasszázs zsírégető hatásával.

Ha az alacsony és a normál nyomás váltakozik, előidézhető a vér- és a nyirokkeringés serkentése. Az izmok összehúzódása és elernyedése szívóhatást hoz létre a vér- és nyirokerekben, ami fokozza a salakanyagok kiürülését a szervezetből.

A combok, a fenék, a csípő és a has területén fejti ki a hatását a Hypoxi Trainer használatával végzett zártkabinos edzés. Remek hatással van az alakformálásra, így érdemes Önnek is kipróbálnia ezt a remek gépet. Annál is inkább, mivel a csinos alkat nemcsak szép megjelenést, hanem önbizalmat is ad, tehát látogassa meg a weboldalt!