Mezőkövesd autómentő
Mezőkövesd autómentő

Nincs rosszabb, mint amikor az autó a semmi közepén robban le, hiszen így nem áll fenn az a lehetőség, hogy otthagyjuk egy parkolóban és például tömegközlekedéssel megyünk tovább a dolgunkra. Ilyenkor azonnali segítségre van szükség. Amennyiben Mezőkövesd környékén éri ilyen kellemetlenség, akkor a Mezőkövesd autómentő bármikor hívható.

Az év bármelyik napján, a nap 24 órájában a rendelkezésére állnak és a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb megoldást kínálják a problémára. Ha lehetőség van rá, akkor már ott helyben megjavítják az autót, ha pedig nem, akkor bevontatják a legközelebbi műhelybe és természetesen az Ön és utasai szállításáról is gondoskodnak.

Ha bármi gond van, ne essen pánikba és hozzáértés nélkül ne próbálkozzon a probléma megoldásával, hanem hívja a Mezőkövesd autómentő szakértő kollégáit, akik félórán belül a helyszínre érnek! Az ajtónyitás, kerékcsere, üzemanyagpótlás, illetve az akkumulátor feltöltése helyben is megoldható, így néhány perc után indulhatnak is tovább és elfeledkezhetnek a bajokról.