vetőburgonya ár
Vetőburgonya ár

A gazdák különböző burgonyafajtákra esküsznek, mindegyikük a maga tapasztalatai alapján választja ki a számára megfelelőt tavasszal. Viszont felvetődik a kérdés, hogy mekkora a vetőburgonya ár? A Nyírség Vetőburgonya nevű vállalkozásnál nemcsak minőségi termékek, hanem korrekt módon megszabott árak is találhatóak, tehát érdemes felkeresni ezt a céget.

A vetoburgonya.hu weboldalon látható az árlista is, tehát mielőtt megrendelné, Ön pontosan fogja tudni, hogy mennyi pénzt kell majd kifizetnie az átvételnél. Például a Desireé fajta 210-220 áron vásárolható meg, a Red Scarlett pedig 260 Ft kilónkénti áron. De ezeken kívül még sok más fajta vetőburgonya is kapható, mivel nagy a választék.

Ha kérdése volna a vetőburgonya ár vagy típus felől, akkor bátran tárcsázza a weboldalon látható telefonszámok egyikét! A cég munkatársai többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, céljuk pedig hosszú távú, gyümölcsöző kapcsolat kialakítása minden ügyféllel. Náluk a vetőburgonya ár is megfelelő, pontosabban kedvező!