Szeretnél remekül szórakozni, de nem tudod miként kezdj hozzá? Mindenkinek mások az igényei, ugyanis vannak, akik a társaságot kedvelik egy jó kirándulás, közös időtöltés, iszogatás keretében, míg mások inkább egyedül érzik magukat teljesnek. A modern korban, az internet világában már nincs feltétlenül szükség arra, hogy személyesen vedd fel a kapcsolatot másokkal, mert az online térben is lehet úgymond bandázni. A közösségi médiáknak hála, szinte egyetlen percet sem kell már egyedül töltened.

Az aktív szórakozásra van lehetőség speciális programokon, játékokon keresztül. Ezek az élmények ugyanúgy összeköthetnek. Van mód külön csapatépítésre, küldetések végrehajtására. Milyen konzolon keresztül történjen meg a kapcsolódás? A PlayStation 5 (PS5) manapság egyre inkább felkapott, ami nem véletlen. A Sony által fejlesztett, szinte az egész világos ismert videojáték platform sorozatának méltán kiemelkedő tagjáról van szó. 2020-ban került a piacra és hatalmas előrelépésnek számított.

AMD Zen 2 processzorral és AMD RDNA 2 grafikus vezérlővel képes támogatni a 4K felbontást, az akár 120 fps képkockasebességet. A sajátos specifikációkkal rendelkező grafikus processzor kétszer akkora CU kapacitással és majdnem hatszor nagyobb teraflops értékkel büszkélkedik, mint a PS4. Ha ez számodra elsődleges szempont, akkor mindenképp megéri PS5-öt venni. Természetesen a költségek is magasabbak, de figyelembe véve, hogy a játékok többsége visszafelé kompatibilis, így minden szempontból remek befektetés, mert nem kell lemondanod a kedvelt PS4-es által nyújtott élményekről sem, hanem azokat kicsit feljavítva élheted át.

A konzolok és gépcsomagok kedvező ár-érték arányon érhetőek el és még bőven válogathatsz a különféle tartozékok között. A kontroller mellé kormányt, headsetet, VR2 szemüveget vásárolhatsz. Nem elég a gyári tárhely? Ez sem jelenthet problémát, mert könnyen bővítheted a kapacitás. Így már annyi program elfér, amivel biztosan elszórakozol egy jó darabig. A konzolkiraly.hu oldalon megismerheted a további részleteket és a vásárlásra szintén sor kerülhet.