Gépkezelő jogosítvány

Ön is úgy érzi, hogy a közelgő év új lehetőségeket hozhat az életében? Ahhoz, hogy egy picit jobbra forduljon a sorsa, Önnek is tenni kell ennek érdekében. A jó szakember élete végéig tanul!

Iratkozzon fel bátran a gépkezelő jogosítvány megszerzését biztosító tanfolyamra és február közepén már jelentkezhet is az első állásajánlatra! A tanfolyam gyors lefolyású, hiszen 2 hét elméleti oktatást, valamint 2 hét gyakorlati oktatást feltételez. A Transzport Studium Kft. már most gondol a jövő évi képzésekre!

Azok, akik haladni szeretnének a korral és jobb állásra pályáznak, rengeteg lehetőség közül választhatnak. A gépkezelő jogosítvány megszerzése csak egy lépés az emelőgép kezelésben. Még ott van a targoncakezelő tanfolyam, egy vagy több gépcsoportra. Ha teljes értékű szakember szeretne lenni ebben a szakmában, akkor itt az ideje ezeket a tanfolyamokat elvégezni. A jogszabályok nagyon szigorúak azokkal, akik gépkezelő jogosítvány nélküli személyeket alkalmaznak. Tehát tegyen egy ígéretet magának és jelentkezzen a gépkezelő tanfolyamra!