üveg kézmosó
Üveg kézmosó

Régebben az volt az általános, hogy a fürdőszobákban fehér színű mosdókagylók voltak, bár ez még manapság is nagyon gyakori, azonban sok háztulajdonos dönt úgy, változtat ezen. Megteheti, mert a sokszínű üveg kézmosó szintén adott és megvásárolható, amelyek jócskán emelik a fürdőszoba hangulatát.

Érdemes végignézni a store11.hu webáruház gazdag kínálatát, mert itt teljes felhozatallal várják az érdeklődőket, ami az üveg kézmosó termékeket illeti. Kék, barna, zöld, aranyszínű, réz, bronz árnyalatok közül lehet kiválasztani a tökéletesnek vélt darabot. Megtalálható ezek között a szögletes, a kör, a falevél, az ovális, de az egyedi formával kialakított üveg kézmosó is. Igazán pompássá alakítható a fürdőszoba ezekkel a mosdókagylókkal, mert különleges jelleggel bírnak.

Nagyon színvonalasak, tartósak, könnyű tisztán tartani. Ennek leginkább a háziasszonyok örülnek, hiszen a háztartások jelentős részében az ő feladatuk a takarítás. Ha elegáns fürdőszobát akar, szerelje fel egyedi üveg kézmosóval!