Dobozok költöztetéshez
Dobozok költöztetéshez

Vannak olyan szerencsések közöttünk, akik soha nem kénytelenek elköltözni, mások viszont ilyen-olyan oknál fogva többször is. Az évek során felgyűlt holmikat viszont a költöztető doboz hathatós segítségével viszik egy házzal odébb, méghozzá teljes biztonságban.

Tudnia kell, hogy szuper minőségben kínálja ezt a terméket a shop.zalapack.hu webáruház, tehát ne keressen tovább! Az itt kapható költöztető doboz ötrétegű hullámkarton-lemezből készült, tehát rendkívül erős.

Így aztán nehéz dolgokat is szállíthatunk benne, mert nem fog elszakadni. Sok tárgy belefér, mert viszonylag nagy a mérete. Egyébként 3 eltérő méretben vásárolható meg a webshopból ez az újrahasznosított költöztető doboz, 480x280x330, 580x380x420 és 570x380x380 mm kiszerelésben.

A teherbírása bőven meghaladja az egészséges emelési súlyhatárokat. Akár 20 kg megfelelő termék is belepakolható, csak rögzíteni kell az alját és a tetejét, majd elkezdődhet a cipekedés! Ugyanakkor irattartó doboznak is kiváló, ugyanis sok dokumentumot képes elrejteni és évekig biztonságban tárolni.