Kiváló gyümölcs passzírozó
Kiváló gyümölcs passzírozó

Egyre felkapottabbak lettek a házi készítésű shakek, valamint a gyümölcslevek is. Ahhoz, hogy ezeket mi is el tudjuk készíteni a konyhánkban, nincs más dolgunk, mint beszerezni egy gyümölcs passzírozó gépet.

Sokan azt gondolhatják, hogy ez bizony nem lesz olcsó mulatság, azonban ez a szó legszorosabb értelmében a tévhitek közé sorolható. Ugyanis már rengeteg termék van a piacon, amelyeknek az ára általában nem haladja meg az 5 ezer Forintot.

A legolcsóbb darab körülbelül 2 ezer Ft, ugyanis műanyagból készül. Azonban már ehhez a gyümölcs passzírozóhoz is kapunk háromféle cserélhető betétet. Hogyha egy kicsit nívósabb anyagból készült termékre vágyunk, akkor inkább kiadunk több pénzt, mint hónapok múlva új passzírozót vegyünk, ráadásul akkor is csupán pár ezressel növekszik ez az ár.

Viszont, ezek már fémből készülnek és teljesen rozsdamentesek, így nem kell félnünk az esetleges károktól. Találunk olyan gyümölcs passzírozót is, ami dizájnban egy diódarálóra hasonlít és a használata is megegyezik vele.