Bútorok minden szobába
Bútorok minden szobába

Mindig is népszerűek lesznek a praktikus bútordarabok, amelyek többféle módon használhatóak. Idetartozik a minőségin kivitelezett kattanós kanapé is.

Az elnevezését arról a kattanó hangról kapta, amit kinyitás, illetve összecsukás közben lehet hallani. Itt máris megmutatkozik eme bútordarab hatalmas előnye. Több lakás is rendelkezik olyan beosztással, ahol a nappali egyben hálószoba is. Este a kattanós kanapét kinyitva garantálható a tökéletes pihenés.

Napközben pedig egyszerűen összecsukható, amivel helyet szabadíthatunk fel a helyiségben. Tévézéshez, délutáni heverészéshez is kiválóan alkalmas ebben a formában.

Bizonyos modellek állítható fej- és kartámlával rendelkeznek a komfortérzet növelése érdekében. A butorpiac.hu webáruházban többféle méretű, színű és anyagú kattanós kanapé sorakozik. Az ilyen lehetőséget nem érdemes kihagyni, hiszen egy gyönyörű bútordarabbal lehetünk gazdagabbak, amit akciós áron szerezhettünk be. A kattanós kanapé méltán népszerű bútordarab, a dizájnnak és a sokoldalúságnak köszönhetően.