kabintáska
Kabintáska

Akik nem járnak rendszeresen repülővel, gyakran fogalmuk sincs arról, hogy milyen szabályozások vannak érvényben. Mindenesetre érdemes ezeket megismerni, mielőtt nekivágunk az utazásnak, mert így biztosan nem fog bennünket meglepetés érni. Ha szeretjük magunknál tartani a fontosabb iratokat és holmikat, akkor a kabintáska remek megoldást kínál erre.

Az egyszerű felépítésnek és méretpontosságnak hála, könnyedén befér az ülés alá a fapados járatoknál. A kabintáska általában 1 fő és 1 mellékrekeszből tevődik össze. Az űrtartalma nem haladja meg a 21 litert, ami az anyagát illeti, az pedig a környezeti hatásoknak remekül ellenálló poliészterből épül fel. Kézben vagy vállon egyaránt hordható.

A bőröndnek a kihúzó karjára könnyedén felhelyezhető, hogy egyszerűbb legyen a szállítása, amikor nagyobb csomaggal közlekedünk. A kabintáska online megvásárolható kedvező feltételekkel a kabinborond.hu weboldalon. Ismerkedjünk meg a termék további jellemzőivel és minél hamarabb rendeljük meg, főleg ha közeledik az utazás időpontja!