Remek árak a hollandimpex.hu oldalon
Remek árak a hollandimpex.hu oldalon

A szalonjában meghibásodott egy szolárium gép vagy bővítene, de még nem sikerült olyan berendezéseket választania, amelyeknek külső és belső dizájnja is kellemes, ráadásul a mai igények figyelembe vételével lettek kialakítva? Akkor Ön most jó helyen jár! A hollandimpex.hu weboldalon megnézheti, hogy jelenleg hol tartanak a szolárium gép árak. Talán nem kis meglepetést okoz majd, hogy vannak egészen kedvező áron megvásárolható szolárium gépek is, amelyek ráadásul rendkívül modernek.

Azonban mielőtt belevágnánk, jó tisztázni, hogy milyen típusok közül válogathat, amennyiben körülnéz a feltüntetett internetes felületen. Először is vannak fekvő szoláriumok, amiket használtan érdemes megvásárolni, ugyanis így sokkal jobb az ár-érték aránya. Természetesen itt nem valami lerobbant, a kifulladásig lestrapált gépekre kell gondolni, hanem még nagyon jó állapotban levő, sőt, felújított és új csövekkel ellátott berendezésekre. A fekvő modellek egyik legnagyobb előnye, hogy sokkal kényelmesebb helyzetben, lazulva barnulhat bennük az ember. A másik típus az álló szoláriumok kategóriáját képezik. Ebben az esetben teljesen új gépekről van szó. Mivel a Hollandimpex nevű cég állítja össze Budapesten, ezért kimondottan egyedi igényekkel is előrukkolhat, amikor leadja a rendelését, mert könnyedén és gyorsan teljesítik. Nem szükséges hónapokat várnia. Ár szempontjából nagyjából ugyanott mozognak ezek a típusok, mint a fekvő változatok.

Előnyei közé tartozik, hogy rendkívül kis helyen elfér, így egy kisebb teremben több darab kényelmesen is elhelyezhető, vagyis hely szempontjából jobban kihasználható, mint az fekvő. Viszont ebben a barnulás ideje alatt mindvégig állni kell, így nem annyira kényelmes, mint a fekvő rokona. Ezt ellensúlyozza az a rendkívüli felszereltség, amivel ezeket a típusokat ellátják: hangfalak, így a kedvenc zenéjét hallgathatja az ügyfél, de ventilátor is, ami hűti a testet. Az árak rendkívül széles skálán mozognak, vagyis típustól függően már 749.300 forintos összegért vásárolhat szolárium gépet, de ha valami profibbat szeretne, akkor ez az összeg a 3 millió fölé is emelkedhet.