Vandy Vape
Vandy Vape

Az elektromos cigaretta egyre jobban elterjedt hazánkban is, mivel már sokan felismerték, hogy ez valóban jó alternatívája a dohányzásnak. A Vandy Vape új produktuma pedig hamar a vásárlók kedvence lett és ez nem is véletlen, hiszen minden megvan benne, amit az ember elvárna az e-cigitől.

A rozsdamentes acélból és cinkötvözetből készült készülék igazán strapabíró és bár dobálni nem ajánlatos, de ha véletlenül leejti, akkor sem lesz különösebb baja. A termék mérete 110 x 56 x 28 milliméter, a tömege pedig 184 gramm, így könnyedén kézre áll és bárki kényelmesen tudja használni.

A Vandy Vape elektromos cigaretta csomagban kapható, aminek a tartalma egy Mod, Atomizer, USB kábel, akkumulátor adapter, PC csepegtető, Delrin csepegtető, angol nyelvű kézikönyv és pótalkatrész táska. Ami igazán lényeges, az eddigi vásárlói visszajelzések is azt mutatják, hogy a Vandy Vape eme készüléke tökéletes ízt és gőzt ad, így hamar rákerült a tökéletes jelző és a kedvencükké vált. Ismerje meg részletesen a terméket!