Ipari fagyasztó

Egy méretes konyha, úgy mint egy kifőzde, hotel vagy klinika konyhája, értelemszerűen nagyobb, eltérő teherbírású berendezéseket használ. Az ipari fagyasztó pedig igen fontos tartozéka. Egy ilyen fagyasztót nem igazán lehet megvásárolni a hagyományos elektronikai cikkeket árusító boltban, hanem az erre specializálódott forgalmazóknál kell keresni.

Az ilyen üzlet széles választékkal rendelkezik az ipari hűtéstechnika területén. Egy olyan gasztronómiai egység, amelyik hideg desszertek, fagylaltok készítésével is foglalkozik, mindenképpen be kell szerezze a fagylaltot tároló fagyasztót. Ezekben a fagyasztókban -15 és -28 fok között tárolható a jégkrém.

A termékleírásból megtudjuk, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az elektronikus vezérlés, kézi leolvasztás, stb. Más ipari fagyasztó az, amiben nagymennyiségű ételt lehet alacsony hőmérsékleten tárolni. Vannak kisebb, 700 literes és nagyobb, akár 1400 literes tárolók is. A gyártók szem előtt tartják az alacsony energiafogyasztás fontosságát.