Perskindol gél ár
Perskindol gél ár

A Perskindol gél már hosszú évek óta bizonyítja, hogy számos jótékony hatással rendelkezik az emberi izomzat és ízületek számára. Éppen ezért, a Perskindol gél ár is ennek megfelelően alakul. Sokkal költséghatékonyabb azonban egy olyan termékbe fektetni a pénzünket, ami már közel harminc éve hatékony társ a mindennapokban, ami természetes anyagokat tartalmaz, mint a drága és számtalan mellékhatással rendelkező gyógyszerekbe.

Hogy a Perskindol gél ár drága? Ezt mindenki eldöntheti maga, az viszont biztos, hogy a gél használatakor különleges kettős hatás lép életbe, méghozzá egy hűtő és egy melegítő hatás. Előbbi azért, hogy enyhítse a fájdalmat, utóbbi a vérkeringést segíti.

Utóbbi különösen alkalmas edzés előtti belemelegítéshez vagy edzés utáni lelazuláshoz. Éppen ezért érdemes átgondolni, hogy mennyire megéri a Perskindol gél ár, hiszen hatékonysága nem a szintetikus anyagoknak, hanem a természetes összetevőknek köszönhető, így mellékhatások nélkül segítenek minket a hétköznapokban.

Ráadásul a benne lévő mentolnak köszönhetően nemcsak hűt, de a fájdalomérzetet is hatékonyan csillapítja. Ezek mellett pedig, a Perskindol gél ár magába foglalja a különböző olajok jótékony hatását is. Például az erdei fenyő esszenciális olajok serkentik a vérkeringést, míg a kúszó fajdbogyó esszenciális olajok kiváló fájdalomcsillapítók és gyulladás gátlók.

A levendula esszenciális olaj pedig remek a keringési panaszok kezelésére, sőt, enyhíti a rándulás, hát- és derékfájdalmat, ezek mellett pedig, még remek megoldás a stressz oldására és a szorongás csökkentésére is. A gél alkalmazása pedig egyszerű, csak vékony rétegben be kell kenni vele a fájdalmas vagy előmelegítendő testrészt, akár naponta többször is, majd jól be kell masszírozni.

Három hét használat után azonban pihentessük testünket néhány napig. A hatóanyagok a bőrön keresztül gyorsan és teljesen felszívódnak, ráadásul annak légzését nem gátolják. Mindezek jól mutatják, hogy a  annak megfelelően alakult ki, hogy mennyire hasznos és milyen sokrétű lehet az alkalmazása a hétköznapokban is.