Otthon hőszigetelése
Otthon hőszigetelése

Eltört a régi ablak-, ajtóüveg? Netán pont thermo üveg volt? Továbbra is élvezheti a megfelelő hőszigetelés által nyújtott kényelmeket, mint például az alacsonyabb fűtésszámlákat, ám a tapasztalatok szerint, a thermo üveg pótlása esetén nagyon gyakran egy kevésbé professzionális szakember alkalmazásával, gyengébb minőségű hőszigetelést élvezhet, a hibás beszerelés miatt.

Amennyiben kitörik vagy eltörik az ablakban, ajtóban lévő hőszigetelt üveg, ne feledje, hogy az üvegkárra is kiterjed a lakásbiztosítás, a vagyis utólag kifizeti az üvegcsere költségét a biztosító. Ha megtörtént a döntés, mérje meg az üveg magasságát és szélességét! Ne aggódjon, ha bizonytalanná válik, amennyiben nem sikerül magabiztosan, pontosan megállapítani a thermo üveg méretét. Nem szükséges annyira pontos legyen. Ha nincs más megfelelő eszköz, a varrócentit is nyugodtan használhatja.

A méret megállapítása után, a www.ablakszerviz.hu/kapcsolat aloldalon megtalálja a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat és egy tájékoztató jellegű árajánlatot kaphat e-mail-ben vagy telefonon. Ha a megrendelés mellett dönt, munkatársaink a helyszínre mennek és pontos méretet vesznek, mellette meghatározzák az előző üveg vastagságát, a műszaki kivitelt, ezáltal frissül, és pontosabbá válik az árajánlat. A méret felvétele után, cégünk felelőssége, hogy a hőszigetelt üveg gyártása milliméterre pontosan legyen kivitelezve.

Az régi üveg az új legyártásáig a helyén marad. Cégünk kizárólag üveggyárban készülő, ellenőrzött minőségi üvegek beépítésével foglalkozik. Ennek tudható be, hogy amennyiben nem egy standard méretű üvegre van szüksége, ami raktáron is megtalálható, a gyártás folyamata 4-6 napig is elhúzódhat. Maga az üveg cseréjének folyamata ezzel szemben nagyon rövid, csupán 1-2 óra alatt megtörténik a régi üveg leszerelése és az új hőszigetelt üveg beszerelése. Munkatársaink nem hagyják nyitva a nyílást, nem szállítják el az ablakkeretet sem, hanem a helyszínen dolgoznak, saját szőnyegen és cipővédőt használva.