Trónok harca Monopoly
Trónok harca Monopoly

A Monopoly egy olyan igényes kivitelezésű játék, amit nagyon sok családban ismernek. A klasszikus változat felújítását már évek óta végzi a Hasbro, a legújabb modell pedig a sikersorozat, a Trónok Harca jegyeit viseli. A magyar nyelvű kiadás most már bárkinek elérhető, webáruházunkban mintegy 12 000 forintos áron megrendelhető a remek Trónok harca Monopoly.

Könnyen megtanulható szabályok jellemzik ezt a változatot és egy nagyon izgalmas, a filmhez hasonlóan rettentően fordulatos küzdelemben dől el, hogy a családból vagy a baráti társaságból ki nyeri el végül a Vastrónt. A Trónok harca Monopoly birtokainak neve a filmből abszolút ismerős lesz, ezeket ugyanúgy meg lehet venni, mint a korábbi változatokban.

Ezekre kell majd építkezni és adót behajtani azoktól, akik a birtokokon áthaladnak. A játék gördülékeny haladását az udvari intrikák és a titkos paktumok gyengíthetik. A Trónok harca Monopoly nagy siker, mindenképp szerezze be Ön is. Felnőttek és gyerekek egyaránt nagyon kedvelik, így születésnapi vagy karácsonyi ajándéknak is remek választás tud lenni.