irattartó mappa
Irattartó mappa

Egy üzletember igen gyakran szokott utazni, amikor rendszeresen magánál kell tudjon több fontos dokumentumot. Legyen szó kisebb-nagyobb távolságok megtételéről, az irattartó mappa olyan kiegészítő, ami kiváló útitársnak számít. Az egyedi kialakításának hála, nagyon sokoldalúan felhasználható. A készítők kimondottan adtak a részletekre és csakis olyan alapanyagokat használtak, amelyek segítenek a tárolt iratok védelmét biztosítani.

Erre szükség van, hiszen menet közben bármikor elkaphat bennünket egy eső, ami a papír nagy ellensége. A Rosme irattartó mappa valódi marhabőrből készül, aminek köszönhetően egyedi tapintással és stílusos megjelenéssel bír. Belseje műselyem és bőr bevonatokat kapott, ráadásul több részre van felosztva.

A jobboldalán kialakításra került egy A4-es lapok tárolására alkalmas rész. A baloldalon pedig több irat-, bankkártya- vagy névjegytartó, valamint egy kis fedeles tároló található. Az irattartó mappa kézben vagy a hónaljunk alá szorítva egyaránt hordozható. Rendkívül tartós darab, ezért hosszú éveken át kiszolgálja az igényeinket.