Folyékony szappan adagoló

A fürdőszobában a tisztálkodásra használt szerek is hagyhatnak kellemetlen szennyeződéseket maguk után. Ilyen például a szappanlerakódás, amit a folyékony szappan adagoló használatával esztétikusan megelőzhetünk. Ezen termékek skálája nagyon színes. Vannak a hagyományos modellek, amelyek manuálisan működnek, és általában a mosdókagyló közelében foglalnak helyet.

Ezekből is léteznek modernebb változatok, amelyek képesek az érintésmentes adagolásra érzékelőik segítségével. Nem hagynak szappancseppeket maguk után, a cseppzáró megoldásnak köszönhetően. Népszerűnek számít a falra szerelhető típus a folyékony szappan adagoló terén. Ezek alkalmazása inkább a munkahelyeken, illetve nagyobb intézményekben előnyös, mivel az eszköz rögzítve van, ezáltal az intenzív használat mellett sem szenvedhet károsodást.

A folyékony szappan adagoló formavilágának csak a fantázia és a különböző igények szabhatnak határt. Annyi biztos, hogy a modern technika fontossága a higiéniai megoldásokban is megmutatkozik az olyan hétköznapi eszközök révén, mint a folyékony szappan adagoló.