Fogfehérítő sín

Ha úgy érezzük, hogy a megszokott fogmosás mellett még szükségünk van valamilyen kezelésre, hogy tökéletes fehérséget érjünk el, akkor itt a hatásos megoldás. Számos pozitív vélemény érkezett a fogfehérítő sín használatával kapcsolatban. Ez nem is meglepő, főként úgy, hogy már az első alkalom után megmutatkozik az eredmény. A termék megalkotásánál a fő szempont az volt, hogy látványos legyen a változás.

Ezt maradéktalanul el is érték a tervezők. A fogfehérítő sín önmagában még nem elegendő, mert hozzátartozik egy 6 LED izzós lámpatest, valamint természetes összetevőjű krémek. A használat egyszerű, ámbár némi időt igényel. Ettől függetlenül azonban még bármit tevékenykedhetünk otthonunkban, miközben zajlik a fehérítés.

Természetesen, nem elhanyagolandó a hagyományos szájápolás sem. A fogfehérítő sín bevetésével azonban tökéletesen kiegészíthető ez a folyamat. Könnyen visszanyerhetjük magabiztosságunkat, és ismét merhetünk majd mosolyogni anélkül, hogy takarni kellene a szánkat mosolygás és nevetés közben. Lejárt a sárga fogak ideje.