Remek búvóhely

Mennyi minden el tud dőlni két-három óra alatt! Ha a titkos kedvesével elbújna egy kis időre, akkor tőlünk is megkaphatja a jól megérdemelt diszkréciót. Az árakról az alábbi linken értesülhet: http://www.buvohely.com/arak. Csupán 5000 Forinttól kezdődően egy olyan csendes kis lakást tudunk biztosítani, ahol kiélhetik vágyaikat.

Budapest több kerületében is vannak apartmanok, amelyek akár két órára is lefoglalhat. Ez olcsóbb lesz, mint egy kiadós vacsora és valószínűleg tartalmasabb is. Ha megtetszik a randihely, akkor több órát is maradhat, minden megkezdett óra plusz 1000 Forint felárral jár. De mi ez az összeg ahhoz képest, amit egy órányi összebújás adhat?

A fizetésről pedig elég a randi után gondoskodnia, amikor a kulcsokat visszahozza. Illetéktelenek pedig biztosan nem fogják zavarni. Nincsenek kamerák és biztonsági beléptetők, így teljes nyugalomban élvezheti a lakás melegét. Ha többet szeretne maradni, akkor itt tájékozódhat a hétvégi és egész éjszakás árakról: http://www.buvohely.com/arak