wok serpenyő
Wok serpenyő

A keleti ízek szerelmesei szívesen készítenek roppanós zöldségeket húsokkal párosítva. Ehhez mindig jól jön egy olyan wok serpenyő, aminek a fogása kényelmes, figyelembe véve azt, hogy egy ilyen edény elég nehéz.

Látogasson el edényekkel teli webáruházunkba, ahol nagyon sok márka képviselteti magát, így wok serpenyő tekintetében is széles kínálatból válogathat. A hagyományos változatokhoz képest, sokkal magasabb a fala, az alja pedig gömbölyű, így az elkészült zöldségeket könnyedén félre lehet húzni egy olyan oldalra, amit nem ér annyira erősen a láng.

Készítsen wok serpenyő segítségével szecsuáni csirkét zöldségekkel, thaiföldi pörköltet hosszúszemű rizzsel, vagy próbálja ki a japán rántottát! Bármit is süt benne, garantáltan elégedett lesz az összeért ízekkel.

Kínálatunkban olyan ismert nevek termékeivel találkozhat, mint például a Berghome Line, a Tefal, a Berlinger vagy a Perfect Home. Speciális szeletsütő és palacsintasütő kapható, amiknek az alja nagyon vékony, de találhat minőségi grill serpenyőt is.