infraszauna
Infraszauna

Ma már szerencsére sokféle lehetőség közül választhatunk, amikor kikapcsolódni, lazulni, ejtőzni szeretnénk. Ha mindezt egészséges formában kívánjuk megtenni, akkor bátran forduljunk az infraszauna felé és ismerkedjünk meg pozitív hatásaival! Amellett, hogy segíti feloldani a stresszt és növeli az energiaszintet, a szépségünk és a fiatalságunk megóvásához is nagymértékben képes hozzájárulni.

A forró levegő hatására a bőr anyagcseréje ugyanis többszörösére fokozódik, így a méreganyagok könnyebben távoznak. Az elhalt hámsejtek is fellazulnak, ezek egy masszázsszivacs segítségével a zuhany alatt könnyedén eltávolíthatóak. Egészen frissen, megújulva térhetünk haza egy ilyen jól megválasztott programról.

További előnye, hogy mivel mélyen a bőr alsó rétegeibe jut az infravörös sugárzás, az izomláz és a sportsérülések kezelési ideje lerövidíthető a használatával. A maximális elégedettség érdekében, mindenki igényei szerinti hőmérsékletre fűtheti magának az infraszauna kabinját. Így biztosan élvezni fog majd minden pillanatot.