Diamond Nails gél lakk szett

Mi az, ami egyetlen műkörmös felszereléséből sem hiányozhat? Mi nem maradhat ki egyetlen ápolt körmű nő készletéből sem? Hát persze, hogy a Diamond Nails gél lakk szett. Ezeket a gél lakkokat otthon is sikeresen lehet használni, de már a műköröm szalonokban is nagyon közkedveltek.

Akinek van otthon UV vagy LED lámpa, az máris hozzáfoghat a munkához, aki azonban mégis inkább szakemberre bízná a körmeit, az kérje a gél lakkos manikűrt a körmösétől! A Diamond Nails gél lakk szett számtalan pigmenttel telt színnel kápráztat el, az üde tavaszi színektől a vibráló árnyalatokig bármi megtalálható.

Ha ezeket a gél lakkokat használjuk, akár 4-6 hétig is élvezhetjük a gyönyörűen csillogó körmöket. UV és LED lámpa alatt kötnek, alap- és fedőlakkot igényelnek. A Diamond Nails gél lakk szett tagjai kifejezetten bőrbarát anyagból készülnek, a magyar magánbőrgyógyászok ajánlásával kerülnek a forgalomba. Próbálja ki, válasszon klasszikus, gyöngyház fényű és csillámos típusokat is, de a francia manikűrhöz használatos fajtát se hagyja ki!