Seat Cordoba alufelni 4x100
Seat Cordoba alufelni 4×100

Egy hozzá nem értő személynek nem egyszerű megvenni a megfelelő keréktárcsát. Szerencsére vannak olyan adatok, amik sokat segíthetnek, hogy a kiszemelt Seat Cordoba alufelni 4×100 hibátlanul passzoljon. A legfontosabb méretek közül ki kell emelni az ET számot. Mit is jelent ez? Nos, a mérnökök a tervezés során egy adott futómű geometriával dolgoznak és mindig ehhez igazítják az engedélyezett átmérőt és szélességet. Azért lényeges az ET a Seat Cordoba alufelni 4×100 esetében, mert ez és a szélesség adja ki a kormánylegördülési sugarat.

Pontosan emiatt, az első kerekek esetében a nem megfelelő ET-jű vagy szélességű keréktárcsák megvétele és alkalmazása nagyon árthat a futómű geometriájának. Aki rosszul választ, az bizony számíthat arra, hogy az egyenesfutás, a stabilitás és a kormányzási tulajdonságok egyáltalán nem lesznek a régiek. Akinek kérdése van ezzel kapcsolatban, mert az ideális Seat Cordoba alufelni 4×100 szettet akarja megvenni, az forduljon bátran egy szakemberhez! Mindenben segít majd az alu-felni.hu felkészült csapata. Az itt dolgozó kollégák régóta ezen a területen dolgoznak, ezért biztosan rendelkezésre állnak és mindenben érthető válaszokkal szolgálnak. Természetesen a kollégák a BMW I3 felni esetében is rendelkezésre állnak, amiben csak tudnak. Ennek a megvételekor azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy kkor gyári vagy épp univerzális fajta kerül a kocsira. Ugye egyértelmű, hogy a gyártók megannyi szempont alapján választják ki modelljeikhez a felniket.

Ezért a gyári BMW I3 felni temérdek követelménynek felel meg, sőt, a legtöbb esetben még sokkal strapabíróbb és tartósabb, mint egy univerzális fajta. Ezért nem is csoda, hogy aki csak teheti, ilyet vesz meg, még akkor is, ha az árak magasabbak. Nyilvánvalóan ez nem jelenti azt, hogy a különféle felnigyártók termékei rosszak volnának, csupán arra világít rá, hogy a tulajdonos a gyári BMW I3 felni beszerzésével és használatával jár a legjobban. Persze, ha valaki talál egy olyan univerzális modellt, amelyik megfelel az igényeknek, tartósnak ígérkezik és még jól is néz ki, azt megéri megvennie.