Császárszalonna kedvelőinek
Császárszalonna kedvelőinek

Kultúránk fontos, és nagyon kellemes része az étkezés. Ha hétköznapokon nem is, de legalább hétvégén adjuk meg a módját a közös étkezéseknek. A hazai ízek kedvelőinek érdemes a Tóalmási Húscsarnok termékeivel közelebbről is megismerkednie.

A császárszalonna kedvelőinek mi lehetne annál finomabb, mint a hagyományos receptek szerint, házilag készült szalonna friss kenyérrel, főtt tojással, paprikával, paradicsommal, esetleg egy kis lilahagymával? A Tóalmási füstölt áruk azért igazi különlegességek, mert elkészítésük az évszázadok óta bevált receptek szerint történik, valódi kőfüstöléssel. Tóalmáson büszkék arra, hogy minden termékük csak a hagyományos ízesítőkkel készül, itt nem használnak ízfokozókat, adalékanyagokat.

Nem csak az egészség megőrzése, hanem a kulináris élvezetek miatt is nagyon fontos a jó minőségű húskészítmények felkutatása, választása. Kíváncsi rá, hogy hol kapható az igazán finom Tóalmási császárszalonna és a többféle húsból is készülő házikolbász? Látogasson el a honlapjukra, ahol megtalálja a termékeiket árusító üzleteket. A Tóalmási Húscsarnok célja, hogy a hazai, hagyományos módon készült élelmiszerek minél nagyobb ismertségre tegyenek szert,ezért is nagy siker számukra, hogy a 2015 OMÉK különdíját éppen az ő egyik készítményük kapta.