Iroda bérlés
Iroda bérlés

Egy vállalkozás üzemeltetése roppant költséges. Kiadásai csökkentése érdekében célszerű közelebbről megvizsgálni havi költségeit, optimalizálni munkakörülményeit. A Regus segítségével nagyobb anyagi ráfordítás nélkül valósulhat meg az iroda bérlés.

A klasszikus irodabérletekkel szemben a szolgáltatott irodáink rugalmas feltételeket biztosítanak, helyigény korrigálásának lehetőségével. A Regus nem csupán egy pénztárcabarát irodát kínál, hanem helyi arculatépítéshez és kiváló üzleti kapcsoltok építéséhez is alkalmas teret, mely tejesen bútorozott és legújabb technológiával felszerelt.

Fogadja modern és elegáns környezetben ügyfeleit és leendő partnereit. Minden Regus központban az adminisztratív feladatok mellett recepciós támogatását is élvezheti elkötelezett csapatunknak, ezáltal vendégei a megfelelő fogadtatásban és kedves ellátásban részesülnek, míg Önre várakoznak. A Regus ideális környezetet biztosít a hatékony munkához. A könnyen megközelíthető irodák akár azonnal használatba vehetőek. Számtalan budapesti iroda kiadó exkluzív helyszíneken, kellemes környezetben a város közkedvelt üzleti negyedeiben.

A Regus Budán a kiváló panorámával rendelkező Óbuda Gate, és díjnyertes Alle Corner Dél-Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában helyet kapó MOM Park irodaházban biztosít lehetőséget irodát bérelni. Pesten, a Váci úton elhelyezkedő Capital Square és WestEnd Business Center, a Kossuth tér szomszédságában a Budapest President és Budapest First Site, a Szabadság téren a Budapest Bank Center, illetve a Rákóczi úton a Budapest EMKE irodaház exkluzív kínálatából ajánlunk szolgáltatott irodákat.