Boldog gyermek

Minden anyuka és apuka álma, hogy gyermeke sokat mosolyogjon és elégedett legyen az életével. Hiszen tudják, hogy a boldog gyermek nagy valószínűséggel kiegyensúlyozott és sikeres felnőtt lesz majd. Rendelje meg most akciósan a Cor Leonis Könyváruház választékából Maureen Haley „Neveljünk boldog gyermeket!‟ című sikerkönyvét, amely a gyermekpszichológus szerző tapasztalatait és tanácsait foglalja össze.

A buddhista vallás módszereit a nyugati orvostudomány eredményeivel ötvöző Haley mögött húsz éves pszichológusi pálya áll, amely során magánpraxisában és a nemzetközi porondon egyaránt komoly sikereket aratott filozófiájával. Publikált többek között a Psychology Today weboldalán, a Parenting, valamint a Health & Spirituality magazinokban, és szerepelt az ABC, az NBC és a CW csatornák televíziós műsoraiban is.

Nem kérdéses, hogy a boldog gyermek felnőttként rendkívül hálás lesz majd szüleinek a családi mintáért, és sokszorosan meg fogja hálálni a gondoskodást. Maureen Haley könyve megmutatja az utat, amely elvezet a boldog gyermektől a sikeres, hálás felnőttig.