Michelin Energy Saver

A gumiabroncsnak minden körülmények között kiváló tapadást kell biztosítania. A Michelin Energy Saver nyári gumik több olyan megoldással rendelkeznek, amik kiemelik a hagyományos gumiabroncsok közül úgy, hogy közben kedvező árukat is megőrzik.

Környezetbarát kialakításának köszönhetően sokkal nehezebben kopik más abroncsoknál a Michelin Energy Saver, és amint a neve is mutatja sokkal gazdaságosabb is. Ezt anyagának és egyedi bordázatának köszönheti, mivel a gördülési ellenállása nagyon kicsi, így könnyebben halad az utakon.

Megállja a helyét a nyári forróságban is, a felmelegedett aszfalton és a párás, nedves hajnalokon egyaránt. A féktáv csökkenhet akár 3 méterrel nedves úton való fékezéskor, ami nem elhanyagolható eredmény. Így biztosít nagyobb biztonságot, ami elsődleges szempont szokott lenni vásárláskor.

A Michelin Energy Saver még az ADAC teszten is remek értékeket ért el, amely egy igen jelentős eredménynek számít. A Michelin Energy Saver nyári gumi megannyi előnye jó választás azoknak, akiknek sokat kell ülniük a volán mögött.