Ferihegyi parkolás kedvező feltételekkel
Ferihegyi parkolás kedvező feltételekkel

A budapesti repülőteret több módon is megközelíthetjük. Vonatállomás és buszmegálló is található a közelben, így a tömegközlekedés több módját is választhatjuk, de taxival és saját járművel is érkezhetünk a hegyszínre.

Ma már a ferihegyi parkolás sem jelenthet gondot, ugyanis a terminálokhoz közel, zárt parkolók várják az ügyfeleket. Itt a hosszabb utazások, családi nyaralások során is biztonságban tudhatja a személygépkocsit, ugyanis a parkoló területét éjjel-nappal megfigyelik.

Ha Ön is a ferihegyi parkolás mellett dönt és saját gépjárművel szeretne érkezni a reptérre, akkor mindenképpen számolja bele az útba azt az időt is, amit a parkolói adminisztrációs feladatok ellátása igényel!

A parkolóból kisbuszokkal viszik át Önt és csomagjait a repülőtér megfelelő termináljára, így nem kell cipekednie. Az adminisztrációs feladatok és az átszállítás nagyjából negyed órát igényel, így legalább ennyivel előbb kell indulnia, ha nem szeretné lekésni a járatot. A ferihegyi parkolás kényelmes lehetőséget biztosít bárkinek, aki félti az autóját.