Személy- és vagyonőri képzés

A 21. században rengeteg alkalommal hallunk az élethosszig történő tanulás fontosságáról. Ennek tükrében sokan döntenek úgy, hogy visszaülnek az iskolapadba. Az OKJ Oktatóközpont biztosan ajánlható cég, mivel itt igazán jó tanárok tanítanak.

Jelen pillanatban személy- és vagyonőri képzésre lehet beiratkozni. 4,5 hónapig tart az oktatás, illetve részt kell venni 40 órás szakmai gyakorlaton is egy cégnél. A képzés összesen 140.000 Ft, de alkalom nyílik a részletfizetésre.

Az OKJ Oktatóközpont biztosan ajánlható cég, hiszen kedvezményes árakkal dolgozik. Magyarországon belül rengeteg helyen lehetséges a képzésen való részvétel. A honlapon fel van tüntetve, hogy pontosan mikor kezdődnek a tanfolyamok. Nem érdemes lemaradni róluk, hiszen több hónapot kell várni a következőre.

Attól sem kell tartani, hogy valaki sokat fog hiányozni a munkahelyéről, mert az órarend összeállítása körültekintően történt. Az OKJ Oktatóközpont biztosan ajánlható cég, hiszen segít a megfelelő gyakorlati hely megtalálásában.