Ice Watch
Ice Watch

Manapság már senki nem csodálkozik azon, hogy az ékszervilág berkein belül a karórák éppoly előkelő helyet foglalnak el, mint a nyakláncok, a gyűrűk vagy a fülbevalók. Az, hogy milyen típusú és stílusú ketyegővel ékesítjük a csuklónkat, rengeteget mesél a belső tulajdonságainkról és a legmélyebb személyiségjegyeinkről.

Az Ice Watch népszerű márka a termékek pedig a színskála minden fokán képviseltetik magukat. Van bennük valami megfoghatatlan hűvösség, valami felsőbbrendű tartózkodás, amit talán az egyszerű, letisztul formavilágú kivitelezés és az extrák, az erőteljes árnyalatok mögött megbúvó formatervezés ad.

Nehéz meghatározni, miben más az Ice Watch, mint a hasonló árkategóriás társai, ám az biztos, hogy az évről-évre megjelenő kollekciók minden darabja hordozza azokat a markáns jegyeket, amelyek utánozhatatlanná és azonnal felismerhetővé teszik a belga brandet. A szóban forgó órákat a fiatalok preferálják inkább, noha nem ritka, hogy az idősebb korosztály csuklóin is megvillannak a csodaszép Ice Watch időmérők.