Az értékesítés
Az értékesítés

A sikerért meg kell dolgozni. Ezt elméletben mindenki tudja, de vajon tanulni is hajlandó vagy érte? Az értékesítés többnyire nem egyszerű. Te is úgy érzed, hogy keményen kell dolgoznod, és a sikered mégsem garantált? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy fejleszd a tárgyalási technikádat. Mit szólnál hozzá, ha megismerhetnéd a profik módszereit?

Az a Nagy Béla lehet a trénered, aki közel 20 éve képviselteti magát az üzleti képzések piacán, és aki több ezer hazai értékesítőt képzett már sikeresen. Most lehetőséged van a tréningjeit CD-n is megvásárolni, így nem kell utaznod, hanem akkor tanulhatsz, amikor időd engedi.

Tedd félre az eddig használt sémákat, felejtsd el az eddigi módszereidet, és használj olyan tárgyalási technikát, ami a gyakorlatban is működik. A Comline gyakorlati, jól működő tudást ad, és ami hab a tortán, hogy mindezt lehengerlő, élvezetes előadásmódban hallgathatod végig.

Olyan feladatokat kapsz majd, amit vezetés közben, vagy esténként a fotelben ülve is begyakorolhatsz. Ha szuper terméked, szolgáltatásod van, de ez nem látszik meg az értékesítés eredményeiden, akkor próbáld ki. Hidd el, hogy Te is elérheted hogy a tárgyalópartnered azt érezze, hogy épp a Te termékedre, szolgáltatásodra van szüksége.