Elektromos kézszárító

A közintézmények, bevásárlóközpontok, éttermek és minden egyéb olyan épület, ahol rengeteg ember fordul meg, kötelezően üzemeltet mellékhelyiségeket. A mosdók kötelező kiegészítői a kézmosási- és kézszárítási alkalmatosságok. A csap mellett található elektromos kézszárító berendezés megszárítja a kezeket, mosás után. Jelenleg a piacon számtalan ilyen jellegű készülék található.

Ha többet szeretne megtudni, látogasson el a kazanstore.hu weboldalra és keresse az elektromos kézszárító készülékeket! Jellemzően két típust különböztetünk meg ezekből. Az egyik az érintéssel üzemelő, és léteznek az érintés nélküli, egy érzékelő segítségével üzembe lépő változatok. Hatékonysági fokuk a kiáramló levegő sebességétől függ, hiszen minél gyorsabban fújja a meleg levegőt, annál hamarabb szárad meg a kezünk.

Az elektromos kézszárító nagyon praktikus módja a kézszárításnak. Elkerülhető vele a papírtörlők használata, ezzel jelentősen kevesebb papír kerül elhasználásra és kevesebb fát kell azért kivágni. Valamint sokkal higiénikusabb a használata.