Progeszteron pótlás természetesen
Progeszteron pótlás természetesen

Minden nőnek megvannak azok az időszakai, amikor rossz a közérzete, felborult a menstruációs ciklusa, migrén gyötri, esetleg fáradékony. De mi van akkor, ha ezek a tünetek túl sokáig tartanak és egyre gyakoribbak? Az oldalunkon mindent megtudhat arról, hogy mit jelent a progeszteron pótlás természetesen!

Mivel a nemi hormonok két fő kategóriába sorolhatóak, ösztrogén és progeszteron, ezért nagyon fontos a megfelelő egyensúly megléte közöttük. Ha a fent említett panaszok gyötrik egy jó ideje, akkor minden bizonnyal ösztrogéndominanciával küszködik.

Nem kell megijedni, hiszen a progeszteron pótlás természetesen kiváló kezelést jelent minden nő számára! Felejtse el a sok mesterséges adalékokat és színezőanyagokat tartalmazó gyógyszereket, kezeléseket, hiszen most egy nagyon jó és egyszerű kezelést szeretnék a figyelmébe ajánlani, a progeszteron krémet yam kivonattal. Ez a termék csakis természetes anyagokat tartalmaz, így biztos lehet abban, hogy a hosszú távú használata nem lesz káros hatással az egészségére.

A progeszteron pótlás természetesen más módon is megtörténhet, étrend kiegészítők használatával, de akár különböző kapszulák segítségével is. Ezekben az esetekben viszont nagyobb adag hormont kell bevinni a szervezetébe, a kívánt hatás érdekében. A legegyszerűbb módszer a krém használata. Ezt a készítményt megrendelheti az oldalunkról nagyon jó áron, valamint a szállításra sem kell sokat várnia. A progeszteron pótlás természetesen nagyon fontos minden nő számára, ezért az életmódi változtatásokra is figyelnünk kell.

Például fogyasszunk olyan életeket, amelyek tartalmazzák ezen hormon változatait. Ilyen az édesburgonya vagy a különböző szójából készült növényi italok. Ha biztosra akar menni, akkor ajánlott az E-vitamin szedése is, ugyanis kutatások kimutatták a progeszteron pótlás természetesen és az E-vitamin közötti összefüggést. Még több információért vagy a yam kivonatú krém megrendeléséért keresse az oldalunkat! Nagyon sok nőnek segítettünk már a hormonháztartás egyensúlyának visszanyerésében.