egészségügyi munkaruha
Egészségügyi munkaruha

Mielőtt az öltözékek a piacra kerülnek, a szakemberek számos kutatást végeznek annak érdekében, hogy minden előírásnak megfeleljenek. Az egészségügyi munkaruha elsősorban a kényelmet kell szolgálja, hiszen az orvosok és az ápolók egész nap folyamán viselik azt. Régebben fehér színben volt elérhető, viszont ez napjainkra teljesen megváltozott.

Gyakran vásárolják meg zöld, kék, fekete, rózsaszín árnyalatokban. Az anyagával kapcsolatban meg kell említeni, hogy 100 % pamutból készül, ebből kifolyólag maximális komfortérzetet biztosít. Az egészségügyi munkaruha légáteresztő és nedvszívó képessége kiváló. Sokféle kialakításban és méretben elérhető, szóval mindenki megtalálhatja az ideális öltözetet. A test vonalához tökéletesen illeszkedik.

Nagyon dekoratív, így a hölgyek jól fogják érezni magukat a választott darabban. Az egészségügyi munkaruha zsebeket is tartalmaz, amelyekbe a kisebb kellékek egyszerűen elhelyezhetőek. A nyaki rész lehet kör vagy V-alakú. A gombos, cipzáras vagy bebújós variációk egyaránt magas minőséget képviselnek.