eldobható maszk
Eldobható maszk

A felépítését illetően azt kell tudni, hogy a külső része színes és vízlepergető. Az eldobható maszk közepén nagyhatékonyágú szűrő található egy vagy több rétegben. A belseje puha és nedvszívó. A használatát tekintve meg kell említeni, hogy mielőtt felvenné, mosson kezet meleg vízzel és a szappannal vagy fertőtlenítőszerrel.

Úgy helyezze fel, hogy az orr és a száj is fedve legyen. Természetesen mosni nem lehet, mivel a tisztítószerek roncsolják az anyagát. A csekély tömege és belső rétege miatt kifejezetten kényelmes viseletnek nevezhető. Az eldobható maszk nem korlátozza a légzésben, így 4-8 órán keresztül nyugodtan használható. Ennél több ideig nem javasolt.

A felhelyezéskor és a levételkor nem szabad a felületéhez nyúlni, szóval a gumis pántoknál fogva kell alkalmazni. Az elhasznált terméket az eltávolítás után azonnal a szemetesbe kell dobni. Az eldobható maszk jó választás az egészségügyi intézményekben és a laboratóriumokban dolgozóknak. A saját és mások egészsége érdekében mindent meg kell tenni!