Sokféle telefontok közül választhat az a személy, aki szeretné megvédeni a legtöbb esetben nagyon okos, igen drága, de sajnos nem épp a legtartósabb és legellenállóbb készülékét. Régóta igaz ez a Samsung piacvezető termékeire, a Galaxy modellek esetében is.

Egy szilikon, rugalmas, TPU Samsung Galaxy S20 FE tok biztosan minden téren megfelel majd az igényeknek. Az ilyen készülék vékony, nem merev és képes megvédeni a mobilt úgy, hogy közben minden csatlakozót és gombot szabadon hagy. Mivel szorosan illeszkedik a készülékhez, ezért védi azt az ütésektől, portól és kosztól egyaránt.

A Samsung Galaxy S20 FE tok mellett szól, hogy remek ütéselnyelő képességgel bír, ezért megfelelő védelmet képes garantálni leejtés vagy bármilyen fizikai behatás esetén. Előnye továbbá, hogy hajlékony és mégis strapabíró, illesztve csúszásmentes felülettel rendelkezik a stabil fogáshoz. Kedvelt továbbá az oldalra nyíló, notesz, mappa vagy könyv Samsung Galaxy S20 FE tok néven is ismert eszköz.

Az ilyen tartozékok egyre felkapottabbak manapság, hiszen nem csupán teljes körű védelmet nyújtanak a készüléknek, de helyet biztosítanak a bankkártyának, pénznek és kisebb iratoknak egyaránt. Ennél egy mágneszár rögzíti a fedőlapot a véletlen kinyílások elkerülése végett. A Samsung Galaxy S20 FE tok praktikusságát igazolja, hogy ebben a telefon könnyedén oldalra állítható, így filmek és videók egyszerűen nézhetők a segítségével.

Nem véletlenül kedvelt a lenyitható Xiaomi Redmi Note 11 tok

Az oldalra nyíló mellett ott van még az igen népszerű felelé nyíló telefontok is. A Xiaomi Redmi Note 11 tok egyszerre képes megvédeni a kütyü hátsó részét, illetve a lenyitható fedőlapnak hála a kijelzőt is. Itt is egy speciális mágneszár rögzíti a fedőlapot annak érdekében, hogy a véletlen kinyílás ne okozzon bajt.

A lefelé nyíló rész kevésbé zavaró telefonáláskor, ami egy jó tulajdonság. Az is jó jellemző, hogy a Xiaomi Redmi Note 11 tok méretileg remekül passzol a készülékhez, szabadon hagyva a kezelő gombot. Kedvelt továbbá a kemény műanyag Xiaomi Redmi Note 11 tok is, ami könnyen feltehető és nagyon egyszerűen levehető a készülékről.