Androidos telefonok

Jelen pillanatban három nagy operációs rendszer létezik, amelyek telefonon működnek. Az egyik ezek közül az androidos telefonok szoftverje, amiből több kiadás is fut a piacon. Attól függően, hogy kinek milyen erős a telefonja, mekkora a kijelzője, más és más rendszerek az ideálisak. Általában ezzel adják a telefont már a megvásárláskor.

Nem érdemes olyan készülékre újabb android rendszert tenni, amelyiknek nem elég erős a processzora a befogadására. Ekkor látványos lassulás érzékelhető és egyes funkciók kieshetnek. Azonban, ha a megfelelő készüléken, a jó rendszer van, akkor a lehetőségek végtelenek.

Az androidos telefonok amúgy is éppen arról híresek, hogy mindenki kedve szerint állíthatja be azt, hogy mi, hol legyen, és hogyan működjön. Ez által sokkal személyre szabottabb és kézreállóbb lehet a készülék. Továbbá, aki egyszer megtanulta, hogy miképpen van felépítve az androidos telefonok menüje, az a többit is könnyen fogja tudni kezelni. Sokkal egyszerűbben fog tudni készüléket is váltani, ha arról van szó.