víz lepergető szövet
Víz lepergető szövet

A nagycsaládosok jól tudják, a gyerkőcök bármikor és bárhol tudnak váratlan helyzeteket okozni. Ha a méregdrágán vásárolt kanapé mesélni tudna, bizony érdekes történetek kerülnének napvilágra a kiömlött narancsléről, odacseppent ketchupról és egyéb makacs szennyeződésekről. Éppen ezért becsülik oly nagyra a többgyerekes anyukák a víz lepergető szövet tulajdonságát.

De miről is van szó pontosan? A víz lepergető szövet, amint azt az elnevezése is kiválóan érzékelteti, remekül ellenáll a különféle folyékony anyagoknak, oly módon, hogy azok nem hagynak nyomot a szóban forgó anyagon. E roppant hasznos tulajdonságát elsősorban a sűrű szövésének és a speciális anyaghasználatának, illetve az extra rétégének köszönhetjük.

A szövet tisztítása egyszerű, hiszen megoldható egy nedves ronggyal, sőt, papírtörlővel is. Ám a víz lepergető szövet remekbeszabott ismertetőjegyeinek itt még nincs vége. Az említett szövet, azon kívül, hogy az édesanyák kedvence a praktikusság miatt, nagyon strapabíró és esztétikus is.