Vastag fonal
Vastag fonal

Sokan félnek efféle terméket választani, hiszen azt gondolják, hogy nehéz vele dolgozni. Ez teljes mértékben tévhit, hiszen a vastag fonal által gyorsabb lehet a végeredmény. Készíthetsz belőle a téli szezonra meleg, kellemes tapintású ruhadarabokat, kendőket, sálakat, sapkákat és egyéb csodás kiegészítőket.

Amennyiben egyedi dolgokat szeretnél alkotni, szerezz be eltérő színű szálakat! Ezek mellett, a segédeszközökre is kellő figyelmet kell fordítanod. Biztosan tudod, hogy nagyobb tűre lesz szükséged. Eleinte nehézkes lehet a használata, viszont ha szereted a kihívásokat, akkor biztosan megbirkózol a kellemetlenségekkel. A vastag fonal gombolyagokban kapható az üzletekben, aminek a súlya és a kiszerelése változó.

Ha egy hosszabb sálat vagy sapka-sál összeállítást szeretnél megalkotni, akkor tisztában kell lenned azzal, hogy egyetlen köteg nem lesz elegendő. Legalább 2-3 gombolyagot számolj egy kisebb dolog esetében is. A vastag fonal beszerzését biztosan nem fogod megbánni. Büszkeség és elégedettség fog eltölteni, ha elkészülsz a munkával.