pálmaolajmentes szappan
Pálmaolajmentes szappan

A pálmaolaj tartalmú termékek használatát célszerű elkerülni, mivel a pálmaolaj termelés környezetre, állatvilágra gyakorolt hatása nagyon káros. Egyrészt ezért jó a pálmaolajmentes szappan, másrészt pedig több célra is kiválóan alkalmazható. A franciáknak olyan ez, mint nekünk magyaroknak a mosószappan, ami hatékonyan használható úgy tisztálkodáshoz, hajmosáshoz, mint folttisztításhoz és takarításhoz.

A Marseille, vagyis pálmaolajmentes szappan megvásárolható a fenntarthato-otthonom.hu webshopból és érdemes beszerezni, mert egy igazán natúr megoldást kínál a mindennapokban. 72% az olívaolaj tartalma, aminek köszönhetően kitűnően táplálja a bőrt. Sok pozitívummal ajándékoz meg bennünket, lényegesen jobb választás, mint a vegyszeres társai.

Egyetlen tömb nagyon sokáig elég, mert kevés kell belőle és nem olvad el könnyen. Zöld színét az olíva kölcsönzi, ha találkozunk fehér változattal, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a pálmaolajmentes szappan mégiscsak tartalmaz pálmaolajat, függetlenül attól, hogy mi van a csomagolására írva.